Aromaterápiás online tanfolyam

Raktárkészlet: Rendelhető
Aromaterápiás online tanfolyam

Most amikor az egészségére mindenki nagyon odafigyel, vírusirtás és légtisztítás szempontjából is fontos segítség lehet az aromaterápiás olajok használata. Nem mindegy azonban hogy milyen olajokat és hogyan alkalmazunk erre, ezért örömmel adunk teret egy aromaterápiás (online) tanfolyamnak ahol az illóolajok használatának alapszabályait és magukat az olajokat ismerhetik meg az érdeklődő

alkalom
alkalom
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Nemes Erika aromaterapeuta, természetgyógyász hosszú évek óta gyakorolja ezt a gyógymódot és számos tanfolyamot tartott már a témában. A vírushelyzetre való tekintettel mostantól online elvégezhető tanfolyamain bőséges gyakorlati ismereteket kaphatunk egy Zoom-call formájában és ezt egy PDF-ben megküldött jegyzettel teszi könnyen használhatóvá. Az alapozó tanfolyam két napos, ebből május 16-17-én tartja a következőt, amelyre lehet még jelentkezni. A két nap tematikája úgy épül fel, hogy első napon a használat alapszabályai és a legfontosabb 10 olaj kerül megbeszélésre, másnap pedig a további olajokról tanulhatunk. Akinek a kétnapos szeminárium nem fér bele az idejébe, lehetősége van arra hogy csak az első napon vegyen részt és egy későbbi időpontban is elvégezheti a többi anyagot. 

A tanfolyam részvételi díja 25.000 forint, csak az első napon részt vevőknek 15.000 (de nekik az utólag elvégzett második napi tananyag is 15.000 forintba fog kerülni). Érdemesebb tehát egyben elvégezni a teljes tananyagot, de igyekszünk figyelembe venni a résztvevők igényeit és mindenkit abban segíteni hogy azonnal használható ismereteket szerezzen.

Erikáról és további aromaterápiás tanfolyamairól információ itt található:
https://egisegitseg.hu/oktatas_aromaterapia-otthoni-felhasznaloknak-2020

Jelentkezni, kérdéseket feltenni pedig itt lehet:
erika.harmoniakucko@gmail.com

Kuponkód: ÉLETERŐ 2020 
Aki ezt a kódot a jelentkezéskor megadja és részt vesz a tanfolyamon, azt követően ingyenes aromaterápiás tanácsadáson vehet részt ahol saját problémáira szóló, személyre szabott ajándék olajmintákat kap. Az olajmintát postai úton tudjuk elküldeni, elfogadása nem jár semmilyen kötelezettséggel viszont lehetőséget ad arra hogy további beszélgetésekkel segítsük az aromaterápia minél alaposabb megismerését és örömteli használatát. 

Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
aromatanfolyam_gyurkovics
Webáruház készítés