Részletek
Adatok
Részletek
A juharszirup egy természetes édesítőszer, melynek csupán 67%-a cukor. A juharfa tavasszal lecsapolt nedvéből állítják elő. Az agávé-és a rizssziruphoz képest sokkal folyékonyabb állaggal rendelkezik. Sokkal egészségesebb a cukornál, mivel nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat és polifenolokat, tehát a juharszirup egy kiváló antioxidáns. Ásványi anyagok közül káliumban, kálciumban és megnéziumban gazdag. Mindössze 25 g juharsziruppal fedezni tudjuk a napi mangánszükségletünket és cinkszükségletünk 20%-át. A juharszirupot színe, íze, intezitása, állaga és színének árnyalata szerint osztályozzák A-tól D-ig. A D osztályozású juharszirup a legsötétebb és legmarkánsabb ízű.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
16180